Betongrunden - den viktigaste byggstenen i huset

Husgrunden är en otroligt viktig del av bygget, oavsett om det är en liten altan eller en stor industrilokal som ska byggas. Vi på GTAB gjuter betonggrunder för såväl företag som för privatpersoner. Vi har en lång erfarenhet av betonggrunder, och har genom åren arbetat med tusentals husgrunder.

Vi har gjort alltifrån mindre källare till stora industribyggnader. Du som kund kan därmed känna dig trygg i att vi lägger stort fokus på noggrannhet och kvalitet. Vi förstår också att du som kund kan behöva hjälp med olika delar i arbetet med betonggrunden. Därför kan vi erbjuda dig allt från enbart betongdumpning till ett helhetskoncept med en hel betonggrund, färdig och klar efter utfört arbete!

Husgrunder av olika slag

En betonggrund är ett billigt, effektivt och kvalitativt alternativ som material för husgrunden. Vi kan hjälpa till oavsett om du vill ha en betongplatta på mark eller om du vill gjuta en källargrund med betong som bas.

Våra yrkesutbildade medarbetare använder enbart godkända material och kan genomföra de allra flesta betongarbeten som rör husgrunder. Titta gärna på våra bilder som visar husgrunder vi gjort, och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, eller för all del för att beställa en offert!

Låt oss sätta den trygga grunden för ditt bygge!

Titta på bilderna och skapa en uppfattning om vad vi kan göra

Kontakta oss gärna för frågor eller en offert

Garage med rå betongyta

Garage med rå betongyta

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår